dissabte, 23 de juny de 2018

PROJECTE ART 5è. B

Acaba el curs, acaben les activitats, les rutines... i ha acabat el nostre projecte: el projecte d'art que inciàrem des del principi de curs.


Aquest curs 17/18, els alumnes de 5èB hem treballat sobre el tema de l’ ART!!!

A principi de curs, després de xerrar, debatre, pensar sobre alguns temes que ens interessaven per aprendre, decidírem finalment, el tema de l’ ART. Després d’algunes assemblees, posàrem nom al projecte i acordàrem que la nostra classe fos un museu:

el MUSEU NINART ( NIN + ART)

Ha estat un tema que ha donat per molta feina: des de conèixer diferents pintors, músics, escultors, actors de teatre fins a visitar un museu real de la nostra capital i s’ha obert un ventall molt ampli d’activitats, on els alumnes han pogut gaudir i aprendre més sobre la història de l’art.

Com podreu veure al dossier que han duit a casa han fet moltíssima feina: des de lectures, comprensions orals, expressions escrites (com per exemple l’ entrevista a una mestra de teatre i alhora actriu), feines matemàtiques, plàstiques...

És a dir, ha estat un projecte interdisciplinar ( a quasi totes les àrees hem pogut relacionar el tema de l’art), fet que ha enriquit molt el seu aprenentatge i encara més, el seu bagatge cultural i artístic.

Esper que pogueu gaudir d’aquesta feina, així com nosaltres ho hem fet al llarg del curs.

Personalment dir que ha estat un plaer treballar amb els vostres fills una disciplina més de l’ensenyament com és l’art. Les seves obres m’han donat a poder-los conèixer una mica més, disfrutar, experimentar, crear... amb i per ells. 
A continuació, deixo unes imatges de tota la feina que han fet al llarg del curs. 

ENHORABONA!!!!!  

 Aquí trobareu les imatges que férem per l'exposició de les Jornades de Portes Obertes que celebra cada any la nostra escola!

MÉS IMATGES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada